Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hos www.hugme.dk

Handelsbetingelser
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos hugme.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved, at fremsende en e-mail til mail@hugme.dk.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Din(e) vare(r) skal sendes til:

Hugme
Smørmosevej 3b
Thurø
5700 Svendborg

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik . Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, på nær eventuelle fragtomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale, og vi har modtaget varen retur eller har dokumentation herom. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til ovenstående adresse under punktet “Fortrydelsesret og returnering”.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Reklamationer 
Reklamationer på produkter købt i her i webshoppen kan modtages i alle vores fysiske forretninger. Alternativt kan reklamationer sendes til os – se returadresse under kontakt.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamationsret Med mindre andet er nævnt forholder hugme.dk sig til dansk købelov og vi yder således 24 måneders reklamationsret. Læs mere om købeloven på www.forbrug.dk

Returadresse
Alle varer som skal retur, uanset årsag, skal returneres til:

HUGME
Smørmosevej 3b
Thurø
5700 Svendborg

Persondatapolitik
Systemer her på hjemmesiden www.hugme.dk anvender logstatistik for at danne et billede af hvor mange besøgende der er på websitet. Logstatistik registrerer hver gang en bruger går ind på vores website, men opsamler ingen informationer om den enkelte bruger. Der anvendes ikke cookies på hugme.dk. Når man som kunde bestiller varer på hjemmesiden www.hugme.dk skal brugeren indtaste navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger bruges til at få afsendt varen til kunderne. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer eksempelvis i forbindelse med levering, bruges oplysningerne også til, at kunne få fat på kunden. www.hugme.dk er den dataansvarlige og opbevarer de registrerede oplysninger i 5 år, iflg. bogføringsloven. Ingen oplysninger bliver videregivet til tredjemand. Personoplysninger bliver ikke opbevaret krypteret, ej heller bliver de transmitteret krypteret (gælder dog ikke kreditkortoplysninger). Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ordrebekræftelse
I forbindelse med afgivelse af ordrer fremsendes der en ordrebekræftelse. Bortkommer denne er man velkommen til at rekvirere en kopi ved at kontakte os, enten på e-mail eller pr. telefon.

Har du spørgsmål, ris eller ros
I tilfælde af spørgsmål til vores vilkår og handelsbetingelser er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 telefonnummer. Du kan også sende en e-mail til mail@hugmedk
Har du ris eller ros er vi meget taknemmelige for hvis du vil sende os et par linjer. Dette giver os muligheden for, fortsat at gøre tingene endnu bedre. Ris eller ros kan du aflevere ved at ringe til os eller du kan maile til mail@hugme.dk